Sleva na WiFi routerSleva na WiFi router
Sleva na WiFi router
Pouze nyní vám vloží skyDSL WIFI router až o 30% levněji do balíčku. Objednejte si hned a surfujte bezdrátově na plný výkon!


WiFi router pouze nyní zlevněn až o 30%!

Ať už pohodlně na pohovce nebo bez obtěžujících kabelů u kuchyňského stolu - pouze s WiFi routerem od skyDSL se můžete při surfování na internetu skutečně svobodně rozvíjet. Jeden bezdrátový router - tolik možností! Protože nejen vy, ale celá rodina můžete k inovativnímu satelitnímu routeru připojit notebook, mobilní telefon, bezdrátovou tiskárnu a mnoho dalších Wi-Fi zařízení od skyDSL. Využijte tuto příležitost a jednoduše si hned teď objednejte náš TOP výkonnostní tarif. Pouze nyní je Wi-Fi router skyDSL k dispozici k tarifu skyDSL2+ Doma L Premium s možnosťou streamovania až o 30% levněji.

Trvanie akcie

platné ešte 2 dní
Zľavy
-72
Prenájom:  -2 mesačne
Kúpa na splátky:  -3 na 24 mesiacov
skyDSL2+ Doma M Premium s možnosťou streamovania
-72
Prenájom:  -2 mesačne
Kúpa na splátky:  -3 na 24 mesiacov
skyDSL2+ Doma L Premium s možnosťou streamovania
Podmienky
Zľava na náklady za hardvér Vám bude poskytnutá v priebehu trvania Vami zvoleného skyDSL2+ tarifu a bude automaticky odpočítaná z príslušnej faktúry.
Zľava na náklady na hardvér je spojená s tarifou, ktorý ste si vybrali v rámci tejto propagačnej akcie a je poskytovaná iba v prípade, že je tarifa používaná nepretržite.

Žiadna vyhovujúca ponuka?

Ďaľšie výhodné ponuky nájdete v našom Prehľad aktuálne zľavy-akcie.