Opinie i doświadczenia ze skyDSL - Testy internetu przez satelitę




Jan Heße - Prezes spółki skyDSL Deutschland GmbH
Szanowni Państwo,

naszą usługę skyDSL oferujemy dla regionów, które bez naszej technologii nie mają żadnej możliwości dostępu do szybkiego internetu. Nasze produkty przewodzą pod względem technologii, mimo to, albo właśnie dlatego są proste i nieskomplikowane. Głównym punktem naszego rozwoju i aktywności jest przede wszystkim zadowolenie naszych klientów. Z tego powodu każdy klient ma możliwość publicznej oceny naszego produktu na tej stronie. Jesteśmy szczególnie dumni z tego, że 99.8% klientów jest zadowolonych z naszego produktu i usługi. Ta strona jest zatem nie tylko informacją dla Państwa jako zainteresowanych, lecz również zachętą dla nas by te dobre wyniki potwierdzać i poprawiać.

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszym produktem

Jan Heße
Dyrektor


Opinie i doświadczenia klientów ze skyDSL - internet przez satelitę


Aktualne oceny (ostatnie 12 miesięcy)
1 miesiąc 6 miesięcy 12 miesięcy
W sumie 317 2083 5133
z tego otrzymane negatywne opinie 0 0 11
Zadowolenie klientów 100.0% 100.0% 99.8%
 
Ocena
Data
Produkt
Imię
affirmative
Łatwe do zamówienia i instalacji, połączenie funkcjonuje bez zastrzeżeń
łatwa instalacja
dobra dostępność
14.06.2021
skyDSL2+ Domowy M Premium
affirmative
Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję.
dobra prędkość
niezależnie od pogody
dobra porada
szybka dostawa
miła obsługa
dobra cena
12.06.2021
skyDSL2+ Domowy M Premium Streaming
affirmative
Wszystko super.
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
11.06.2021
skyDSL2+ Home L Premium
affirmative
W pełni spełnia moje oczekiwania.
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
06.06.2021
skyDSL2+�Home M
affirmative
Lepsze aniżeli się spodziewałem
dobra prędkość
03.06.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Spełniło moje wszystkie wymagania
miła obsługa
dobra cena
03.06.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Wszystko super, gorąco polecam skyDSL
dobra prędkość
szybka dostawa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
29.05.2021
skyDSL2+�Home M
affirmative
Opcje taryf super, łatwy proces zamawiania
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
27.05.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
W pełni spełnia moje oczekiwania.
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra dostępność
szybka dostawa
proste zamówienie
22.05.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Nareszcie szybki internet
dobra prędkość
dobra cena
20.05.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
<<
<
1
2
3
4
5
 
  
Serdecznie Witamy w skyDSL!
Cieszymy się z Państwa wizyty na naszej stronie oraz zainteresowania naszymi szybkimi połączeniami internetowymi.

Zanim zaczniemy, chcielibyśmy poinformować, że ta strona korzysta z plików cookie. Niektóre pliki cookie są niezbędne do technicznego bezbłędnego udostępniania strony internetowej. Inne pomagają nam ulepszać nasze usługi i unikać wyświetlania niepotrzebnych reklam.

Do odwiedzenia strony wymagana jest Państwa zgoda. Oczywiście szanujemy prywatność, jest to dla nas bardzo ważne i jednocześnie dziękujemy za Państwa zaufanie.

W każdej chwili możecie Państwo zarządzać swoją zgodą w naszych ustawieniach plików cookie.
Więcej informacji na temat ustawień opcji, czasów przechowywania oraz naszych partnerów można znaleźć w naszym Cookie-Polityka czy również w naszym Oświadczeniu o ochronie danych.
Klienci indywidualni
Klienci biznesowi
Partner