Opinie i doświadczenia ze skyDSL - Testy internetu przez satelitę




Jan Heße - Prezes spółki skyDSL Deutschland GmbH
Szanowni Państwo,

naszą usługę skyDSL oferujemy dla regionów, które bez naszej technologii nie mają żadnej możliwości dostępu do szybkiego internetu. Nasze produkty przewodzą pod względem technologii, mimo to, albo właśnie dlatego są proste i nieskomplikowane. Głównym punktem naszego rozwoju i aktywności jest przede wszystkim zadowolenie naszych klientów. Z tego powodu każdy klient ma możliwość publicznej oceny naszego produktu na tej stronie. Jesteśmy szczególnie dumni z tego, że 99.8% klientów jest zadowolonych z naszego produktu i usługi. Ta strona jest zatem nie tylko informacją dla Państwa jako zainteresowanych, lecz również zachętą dla nas by te dobre wyniki potwierdzać i poprawiać.

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszym produktem

Jan Heße
Dyrektor


Opinie i doświadczenia klientów ze skyDSL - internet przez satelitę


Aktualne oceny (ostatnie 12 miesięcy)
1 miesiąc 6 miesięcy 12 miesięcy
W sumie 281 2657 6142
z tego otrzymane negatywne opinie 0 1 13
Zadowolenie klientów 100.0% 100.0% 99.8%
 
Ocena
Data
Produkt
Imię
affirmative
Łatwe i szybkie zamówienie przez telefon
dobra prędkość
dobra dostępność
szybka dostawa
proste zamówienie
stabilne połączenie z internetem
05.03.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Jestem zadowolona, polecam
niezależnie od pogody
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
03.03.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Szybka dostawa przesyłki, dostęp funkcjonuje super.
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra dostępność
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
02.03.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Łatwe do zamówienia i instalacji, połączenie funkcjonuje bez zastrzeżeń
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
dobra dostępność
stabilne połączenie z internetem
01.03.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Świetny Internet, działa bez problemów, Top
dobra prędkość
niezależnie od pogody
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
stabilne połączenie z internetem
26.02.2021
skyDSL2+ Home L Premium with streaming option
affirmative
Wszystko super, gorąco polecam skyDSL
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
25.02.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Wykwalifikowana i dobra porada.
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra dostępność
szybka dostawa
stabilne połączenie z internetem
25.02.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Szybkie zamówienie, szybka dostawa, szybki internet.
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
20.02.2021
skyDSL2+ Home L Premium with streaming option
affirmative
super dobry dla rodzin. Dziękuję
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
20.02.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Top serwis, gorco polecam skyDSL
dobra prędkość
łatwa instalacja
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
18.02.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
<<
<
1
2
3
4
5
 
  
Serdecznie Witamy w skyDSL!
Cieszymy się z Państwa wizyty na naszej stronie oraz zainteresowania naszymi szybkimi połączeniami internetowymi.

Zanim zaczniemy, chcielibyśmy poinformować, że ta strona korzysta z plików cookie. Niektóre pliki cookie są niezbędne do technicznego bezbłędnego udostępniania strony internetowej. Inne pomagają nam ulepszać nasze usługi i unikać wyświetlania niepotrzebnych reklam.

Do odwiedzenia strony wymagana jest Państwa zgoda. Oczywiście szanujemy prywatność, jest to dla nas bardzo ważne i jednocześnie dziękujemy za Państwa zaufanie.

W każdej chwili możecie Państwo zarządzać swoją zgodą w naszych ustawieniach plików cookie.
Więcej informacji na temat ustawień opcji, czasów przechowywania oraz naszych partnerów można znaleźć w naszym Cookie-Polityka czy również w naszym Oświadczeniu o ochronie danych.
Klienci indywidualni
Klienci biznesowi
Partner