Opinie i doświadczenia ze skyDSL - Testy internetu przez satelitę




Jan Heße - Prezes spółki skyDSL Deutschland GmbH
Szanowni Państwo,

naszą usługę skyDSL oferujemy dla regionów, które bez naszej technologii nie mają żadnej możliwości dostępu do szybkiego internetu. Nasze produkty przewodzą pod względem technologii, mimo to, albo właśnie dlatego są proste i nieskomplikowane. Głównym punktem naszego rozwoju i aktywności jest przede wszystkim zadowolenie naszych klientów. Z tego powodu każdy klient ma możliwość publicznej oceny naszego produktu na tej stronie. Jesteśmy szczególnie dumni z tego, że 99.7% klientów jest zadowolonych z naszego produktu i usługi. Ta strona jest zatem nie tylko informacją dla Państwa jako zainteresowanych, lecz również zachętą dla nas by te dobre wyniki potwierdzać i poprawiać.

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszym produktem

Jan Heße
Dyrektor


Opinie i doświadczenia klientów ze skyDSL - internet przez satelitę


Aktualne oceny (ostatnie 12 miesięcy)
1 miesiąc 6 miesięcy 12 miesięcy
W sumie 278 2477 5651
z tego otrzymane negatywne opinie 0 3 16
Zadowolenie klientów 100.0% 99.9% 99.7%
 
Ocena
Data
Produkt
Imię
affirmative
Złożenie zamówienia bardzo proste, szybka dostawa przesyłki.
szybka dostawa
17.04.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Lepsze aniżeli się spodziewałem
szybka dostawa
proste zamówienie
dobra cena
17.04.2021
skyDSL2+ Domowy M
affirmative
Wszystko poszło gładko, to dobry wybór
dobra prędkość
dobra porada
miła obsługa
dobra cena
10.04.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Zestaw satelitarny został w terminie dostarczony
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra porada
miła obsługa
proste zamówienie
06.04.2021
skyDSL2+ Home L
affirmative
Prosta instalacja, kompetentne doradztwo telefoniczne.
łatwa instalacja
szybka dostawa
proste zamówienie
04.04.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Super serwis, wspaniały serwis, proste wskazówki.
dobra prędkość
łatwa instalacja
dobra porada
miła obsługa
proste zamówienie
03.04.2021
Szanowny Panie, Dziękujemy za Pana ocenę! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Z poważaniem Zespół skyDSL
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Doradztwo top, zamówienie top, ocena top
dobra porada
szybka dostawa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
02.04.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Zadowolony od A do Z
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
02.04.2021
Szanowny Panie Cifra, Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Z poważaniem Zespół skyDSL
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Szybkie, nieskomplikowane zamówienie w Internecie.
szybka dostawa
proste zamówienie
dobra cena
30.03.2021
skyDSL2+�Home M
affirmative
Wszystko super, gorąco polecam skyDSL
dobra prędkość
łatwa instalacja
szybka dostawa
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
27.03.2021
skyDSL2+ Home L Premium
<<
<
1
2
3
4
5
 
  
Serdecznie Witamy w skyDSL!
Cieszymy się z Państwa wizyty na naszej stronie oraz zainteresowania naszymi szybkimi połączeniami internetowymi.

Zanim zaczniemy, chcielibyśmy poinformować, że ta strona korzysta z plików cookie. Niektóre pliki cookie są niezbędne do technicznego bezbłędnego udostępniania strony internetowej. Inne pomagają nam ulepszać nasze usługi i unikać wyświetlania niepotrzebnych reklam.

Do odwiedzenia strony wymagana jest Państwa zgoda. Oczywiście szanujemy prywatność, jest to dla nas bardzo ważne i jednocześnie dziękujemy za Państwa zaufanie.

W każdej chwili możecie Państwo zarządzać swoją zgodą w naszych ustawieniach plików cookie.
Więcej informacji na temat ustawień opcji, czasów przechowywania oraz naszych partnerów można znaleźć w naszym Cookie-Polityka czy również w naszym Oświadczeniu o ochronie danych.
Klienci indywidualni
Klienci biznesowi
Partner