Opinie i doświadczenia ze skyDSL - Testy internetu przez satelitę




Jan Heße - Prezes spółki skyDSL Deutschland GmbH
Szanowni Państwo,

naszą usługę skyDSL oferujemy dla regionów, które bez naszej technologii nie mają żadnej możliwości dostępu do szybkiego internetu. Nasze produkty przewodzą pod względem technologii, mimo to, albo właśnie dlatego są proste i nieskomplikowane. Głównym punktem naszego rozwoju i aktywności jest przede wszystkim zadowolenie naszych klientów. Z tego powodu każdy klient ma możliwość publicznej oceny naszego produktu na tej stronie. Jesteśmy szczególnie dumni z tego, że 99.7% klientów jest zadowolonych z naszego produktu i usługi. Ta strona jest zatem nie tylko informacją dla Państwa jako zainteresowanych, lecz również zachętą dla nas by te dobre wyniki potwierdzać i poprawiać.

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie naszym produktem

Jan Heße
Dyrektor


Opinie i doświadczenia klientów ze skyDSL - internet przez satelitę


Aktualne oceny (ostatnie 12 miesięcy)
1 miesiąc 6 miesięcy 12 miesięcy
W sumie 339 2870 6198
z tego otrzymane negatywne opinie 0 7 17
Zadowolenie klientów 100.0% 99.8% 99.7%
 
Ocena
Data
Produkt
Imię
affirmative
Szybkie zamówienie, szybka dostawa, szybki internet.
dobra prędkość
niezależnie od pogody
łatwa instalacja
szybka dostawa
miła obsługa
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
23.01.2021
skyDSL2+ Home L Premium with streaming option
affirmative
Dobrze, lepiej, skyDSL
dobra prędkość
stabilne połączenie z internetem
19.01.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Dokładnie tak jak oczekiwałem, wszystko super.
dobra porada
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
13.01.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Łatwe i szybkie zamawianie online
dobra porada
szybka dostawa
11.01.2021
skyDSL2+ Domowy L
affirmative
Super porada, właściwy
łatwa instalacja
dobra porada
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
02.01.2021
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Zestaw satelitarny został w terminie dostarczony
01.01.2021
skyDSL2+ Home L Premium with streaming option
affirmative
Jestem bardzo zadowolony, dziękuję
łatwa instalacja
dobra porada
dobra dostępność
szybka dostawa
miła obsługa
proste zamówienie
dobra cena
30.12.2020
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Sprzęt został punktualnie dostarczony
łatwa instalacja
szybka dostawa
proste zamówienie
27.12.2020
skyDSL2+ Domowy L Premium
affirmative
Super internet, bez problemów
dobra prędkość
26.12.2020
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
affirmative
Spełniło moje wszystkie wymagania
niezależnie od pogody
dobra dostępność
szybka dostawa
dobra cena
stabilne połączenie z internetem
12.12.2020
skyDSL2+ Domowy L Premium Streaming
<<
<
1
2
3
4
5
 
  
Serdecznie Witamy w skyDSL!
Cieszymy się z Państwa wizyty na naszej stronie oraz zainteresowania naszymi szybkimi połączeniami internetowymi.

Zanim zaczniemy, chcielibyśmy poinformować, że ta strona korzysta z plików cookie. Niektóre pliki cookie są niezbędne do technicznego bezbłędnego udostępniania strony internetowej. Inne pomagają nam ulepszać nasze usługi i unikać wyświetlania niepotrzebnych reklam.

Do odwiedzenia strony wymagana jest Państwa zgoda. Oczywiście szanujemy prywatność, jest to dla nas bardzo ważne i jednocześnie dziękujemy za Państwa zaufanie.

W każdej chwili możecie Państwo zarządzać swoją zgodą w naszych ustawieniach plików cookie.
Więcej informacji na temat ustawień opcji, czasów przechowywania oraz naszych partnerów można znaleźć w naszym Cookie-Polityka czy również w naszym Oświadczeniu o ochronie danych.
Klienci indywidualni
Klienci biznesowi
Partner